REAL SOLUTIONS, REAL FAST

OM OSS

2DAY LOGISTICS AB är ett registrerat internationellt speditionsföretag från Halmstad, Sverige. År 2020 flyttade företaget sitt företagskontor till Göteborg, där den största hamnen i Nordiska regionen ligger. Som främsta internationella speditörer värderar vi alltid först och främst att ge kunden den bästa servicen genom att hantera deras last till att ge den lägsta kostnad för att nå alla globala destinationer. Våra grundare har med goda resultat upp till 10-15 års erfarenhet av internationell fraktindustri. Vi hjälper företagen med utvecklingen och lägger stor vikt vid att arbeta på ett lättrörligt och smidigt sätt genom hela logistikbranschen.

FEATURES

24/7 Stöd

Vi erbjuder en komplett logistiklösning 24/7 till våra värdefulla kunder som ger 100% tillfredsställelse till exportörerna och importörerna.

I tid leverans

Vi håller våra kunder nöjda genom att uppfylla utlovade åtaganden, skicka datum och leveransdatum etcetera vilket ger en mer kostnadseffektiv, snabb, säker och pålitlig lösning på deras laströrelser.

Global tjänst

Vi har vårt nätverk av agenter över hela världen, vilket gör det möjligt för oss att tillhandahålla dörr-till-dörr-tjänster inom flyg- och sjöfrakt över hela världen. Vår motto är att ge våra kunder fullständig tillfredsställelse när det gäller service. PRECIS I TID

Välj '2DAY' "Gör rätt drag"